Рол банер за реклама на кибер застраховка на Евроинс изработен от Рекламна агенция Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 изработи рол банер за реклама на кибер застраховката на Евроинс. Рол банерът е с размер 0,80/2,00 м. с рекламно пано от висококачествен винил, широкоформатен печат с висока резолюция. Конструкцията е сгъваема, със самонавиващо се рекламно пано, удобна за пренасяне и използване за различни видове презентации и изложения. Захващането в горната част на паното е с клип ситема, което позволява многократна смяна на плаката. Стойката е с две крачета, което я прави изключително стабилна. Рекламното пано се прибира в основата, като по този начин се предпазва от увреждане при пренасяне.

Атрактивният дизайн, изработен от рекламните дизайнери на Райц-2 е съобразен с основната визия на Евроинс, а високата резолюция на печата представя детайлно изображение с четливи надписи, които се забелязват отдалеч. Презентирането на услугата е сполучливо и обръща внимание върху полезността на кибер застраховката и нейното значение за безпроблемното функциониране на дадена компания.

Използването на рол банери за реклама е лесен вариант за бърза презентация и привличане на вниманието. Сгъваемата конструкция е компактна и удобна за пренасяне, което я прави предпочитана по време на пътувания. Възможността за многократна употреба прави използването на рол банери изгодно и икономично. Добре направената визия създава нужния ефект и допринася за постигането на желаните резултати.

Рекламна агенция Райц-2 предлага висококачествен широкоформатен печат върху различни видове винил за изготвяне на рекламни пана и рекламни конструкции.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Рол банер за застрахователно дружество Евроинс