Рекламни плакати с покана за обучение, изготвени от Райц-2 за KNAUF

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати рекламни плакати за Knauf.  Компанията KNAUF предлага изключително богата гама от продукти в съвременното строителство – от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите. Продукцията на фирмата е с качество на световно ниво, което предполага сериозен ангажимент, както към представянето на продуктите, така и към обучението за тяхното прилагане. Кнауф България провежда обучения за монтажници чрез демонстрации на добрите практики и особености при монтажа на системите от Кнауф. От фирмата са избрали специална визия, под формата на плакати, с която да отправят покана към желаещите да се запознаят с най-новите материали, системи и технологии в модерното строителство.

Плакатите са с размер 48/69 см., пълноцветен офсетов печат. Дизайнът е съобразен с рекламната визия на Кнауф, като в долния десен ъгъл е поместена информация за провежданите обучения. Плакатът привлича вниманието с изчистена визия и ясно послание. Сините тонове открояват светлите надписи и логото на фирмата. Отношението на компанията не само към качеството на предлаганите от нея продукти, но и към начина по който се използват, говори за професионализъм на особено високо ниво. Кнауф предлата не просто строителни продукти, но и знанието как да бъдат използвани по най-лесния начин.

Рекламна агенция Райц-2 предлага цялостно планиране с изготвяне на атрактивен дизайн в съответствие с поставените цели. Експертите от агенцията могат да предложат вариант за печат в зависимост от големината на тиража. Индивидуалният подход и професионалното отношение гарантират успешен резултат.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Knauf

Рекламни плакати за KNAUF