Брошури, изработени от Рекламна агенция Райц-2 за Монтеканал България ЕООД под формата на луксозни папки

Рекламна агенция Райц-2 изготви рекламни брошури, под формата на луксозни папки за Монтеканал България ЕООД. Монтеканал България ЕООД е испанска индустриална компания с над 30-годишна история, която развива дейност предимно в сферата на недвижимите имоти. Компанията инвестира в закупуване и експлоатация на търговски площи, изграждане и маркетинг на жилищни сгради, изграждане и управление на офис и търговски площи. Реализираните до този момент проекти в България са жилищен комплекс от затворен тип МонтеБояна и офис пространство М3. Последният проект на Монтеканал България – SIM Residence е комплекс от затворен тип, разположен на бул. „Симеоновско шосе” в София, състоящ се от 3 сгради, които предлагат имоти с различни разпределения и размери.

За реклама на новия комплекс, от Монтеканал България са избрали оригинални брошури с полезна информация, под формата на луксозни папки. Папките са от 250 гр. картон, офсетов печат с двустранен сатен ламинат. Сатен ламинатът е специален печатен ефект, създаващ меко и приятно усещане при допир като кадифе. Използва се за ламиниране на луксозни опаковки, корици на списания, папки и други рекламни материали. За джоба на папката е изготвена специална овална щанц-форма. Дизайнът е изключително стилен и подхожда на визията на луксозния комплекс. Поднесената информацията е представена с внимание към детайлите, в прегледен вид, допълнена с необходимите изображения. На последната страница е поместена карта с местоположението на SIM Residence.

Идеята за брошура под формата на луксозна папка е интересно решение с работещ рекламен ефект. Дизайнът и качеството на материала също са от значение, създават първите впечатления и представят фирмата в светлината на надежден партньор.

Рекламна агенция Райц-2 предлага цялостно планиране с изготвяне на атрактивен дизайн в съответствие с поставените цели. Агенцията предлага решения за печатна реклама с възможните варианти за използването на различни материали подходящи за печат.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Montecanal

Рекламни папки за Монтеканал България ЕООД