Рекламни листовки изработени от Райц-2 за Агенция за недвижими имоти ЕППИ

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати рекламни листовки на Агенция за недвижими имоти ЕППИ. Агенцията се занимава основно с посредничество при сделки с недвижими имоти. В ЕППИ работят брокери с голям опит, познания и практически умения за работа с хора. В течение на годините, специалистите от агенцията многократно са разрешавали трудни казуси и са се изправяли пред предизвикателствата по разрешаване проблемите за реализирането на една сделка.  Успешните сделки и създадените контакти са в основата за раждането на мотото на фирмата „Когато доброто желание не е достатъчно, идва ред на опита!”.

В бранша на недвижимите имоти конкуренцията е голяма. Успешното представяне зависи от добре обмислената реклама и от запомнящата се визия. Брокерите от ЕППИ разполагат с рекламни листовки за всеки един от тях с включени лични данни за контакт. Листовките са в два варианта с различни размери, пълноцветен офсетов печат върху хартия 115 гр. мат. Идеята е оригинална, в унисон с добрия тон и представя по ненатрапчив начин брокерите от агенцията. Визията е с акцент върху логото и отговаря на дейността на фирмата.

Рекламна агенция Райц-2 предлага офсетов печат с професионално качество. Агенцията разполага със собствена печатна база с възможност за поемане на повече и по-обемни поръчки. За екипа от Райц-2 е важно да предостави на клиентите възможност за цялостни решения в печатната реклама с високо качество на оптимална цена.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Imoti

 

Рекламни листовки за Агенция за недвижими имоти ЕППИ