Рекламни химикалки и шапки за М-Стронг ЕООД

Рекламна агенция Райц-2 подготви рекламни материали – химикалки и шапки за М-Стронг ЕООД. М-Стронг е фирма занимаваща се със строително предприемачество. Тази година, съвместно със строителния холдинг „Трейс Груп Холдинг“ АД е създадено ново дружество, което ще функционира на територията на Германия.  Дейността на новото дружество включва специализирани строежи, свързани с изграждане и ремонт на магистрали, инженерни съоръжения, висок клас пътища  и др. публични проекти в Германия. Дейността на фирмата ще бъде допълвана и с развитие на проекти в областта на жилищното строителство, административни сгради, офис сгради и други обществени и частни проекти.

Рекламните шапки и химикалки са в синьо и бяло, с изключително изчистен дизайн и стилна визия. Изборът на артикулите и съчетанието на цветовете са сполучливи и създават приятен ефект. Шапките са представителни, привличат вниманието и оставят запомнящи се впечатления. Химикалките също са ефектни, особено в комбинация с шапките.

Рекламна агенция Райц-2 предлага богат избор на рекламни сувенири, бизнес подаръци и аксесоари. Експертите от агенцията ще Ви помогнат да изберете най-подходящите рекламни материали и сувенири за Вашия бизнес, включително възможностите за брандиране върху тях.

M_Strong

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Рекламни химикалки и шапки за М-Стронг ЕООД