Рекламна кампания от Райц-2 за международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017 

Рекламна агенция Райц-2 подготви и реализира рекламна кампания за международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017, което ще се проведе от 1 до 3 юни 2017 г. Организатор на изложението е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. В изложението ще вземат участие всички големи производители на тежкотоварни автомобили, ремаркета и полуремаркета, производители на лекотоварни автомобили и автобуси.

Рекламната кампания се състои в организирането на мащабна билборд реклама – от идейния проект, планиране на подходящото позициониране, до изработката и монтажа на отделните билбордове. Билбордовете са един от най-старите и разпространени варианти за рекламиране с доказан ефект, особено когато стова дума за международно изложение за тежкотоварни автомобили. Ежедневно пътуващите на територията на страната могат да видят рекламата на изложението, както и датите и мястото на което ще бъде проведено.

За рекламната кампания са използвани 3 мегаборда с размери 8/4 м. разположени на АМ Тракия и пътя за Кулата и 15 бр. рекламни съоръжения „Пиза” с размери 4/3 м. разположени на АМ Тракия, АМ Хемус и на пътя за Кулата. Подредбата и позиционирането на билбордовете осигурява широк достъп до разнообразна и многобройна аудитория. Добре подготвената билборд реклама оставя запомнящи се впечатления и води до успешен резултат.

Дизайнът на билбордовете е съобразен с темата на изложението, без излишни подробности, като основната информация е ясно забележима. В горния ляв ъгъл е разположено ефектното лого на TRUCK EXPO 2017. Рекламна агенция Райц-2 е с многогодишен опит във външната реклама и разполага със собствена национална мрежа от билбордове, което позволява внимателното планиране и избор на подходящите места за една ефективна рекламна кампания.

В съвременното забързано ежедневие, получаването на информация дори по време на пътуване може да бъде от значение за определяне на бъдещите бизнес интереси и партньорства. Точно поради тази причина билборд рекламата е незаменимо и изпитано средство, а оригиналният дизайн е от основно значение за успеха на една рекламна билборд кампания. Дизайнерският екип на Райц-2 може да предложи подходящ проект, съобразен с целите на клиента и отговарящ на спецификите на проектите за билбордове.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Bilbordove5

Рекламна кампания за международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017