Рекламна и PR агенция Райц-2 предлага на своите клиенти рекламни услуги в областта на дигиталното пространство като:

Рекламна и PR агенция Райц-2 предлага на своите клиенти рекламни услуги в областта на дигиталното пространство като:

 • Ежедневна поддръжка на Facebook (Фен) страници
  4- 5 публикации дневно (по желание на клиента, може и повече), непрекъсната комуникация с почитатели, потребители, клиенти и заинтересувани страни. Публикациите са тематични, под формата на снимки, видео и интерактивен текст, за да привличат и едновременно да рекламират дадени продукти, услуги, бранд. Целта им е да мотивират facebook потребителите да ги коментират и споделят, за да достигнат до възможно най- много хора. Към публикациите могат да бъдат прикрепяни линкове, водещи към фирмен сайт, обяви, оферти, статии;
 • Платена реклама във Facebook:
  освен със стандартната поддръжка, facebook публикациите могат допълнително да се подсилват. Подсилването гарантира по- голям брой достигнати хора, което съответно води и до по- голям обем коментари и споделяния. Този вид платена реклама може допълнително да се настройва, за да бъде активна и в Instagram/ Инстаграм (онлайн мобилна социална мрежа).
  Забележка: Всички изброени параметри са гъвкави и могат да бъдат променяни, по желание на клиента. Това се отразява в крайната цена на предлаганата услуга.

Кратки рекламни клипове

 • Управление и поддръжка на социалната мрежа/ уеб сайта за видеосподеляне YouTube:
  качване на рекламни и презентационни клипове, на видеа с положителни коментари на доволни клиенти/ потребители и на ръководители/ мениджъри на дадена фирма/ корпорация. Практиката показва, че потребителите се доверяват по- лесно на даден бранд/ фирма, когато се уверят, че други потребители вече са използвали конкретни стоки/ услуги и са доволни от тях. От агенция Райц- 2 предлагаме заснемане и качване на клипове/ видеа в YouTube пространството. Чрез тях Вашият фирмен сайт, страниците Ви в социалните мрежи, обявите и рекламните Ви кампании могат да получат повече известност и съответно- повече фенове. В YouTube видеата могат да бъдат имплантирани линкове, водещи заинтересуваните страни към конкретната Ви цел, а именно- да популяризирате и затвърдите продукт, услуга или бранд.
  Забележка: Услугите „Поддръжка на Facebook страници“ и „Управление и поддръжка на социалната мрежа YouTube” могат да бъдат съчетани, така че да бъдат привлечени максимален брой хора от дадена целева група. Facebook потребителите могат да бъдат насочвани към видеа в YouTube платформата и обратното- от видеа в YouTube потребителите да бъдат заинтересувани от facebook фирмени страници.
 •  Оптимизация на интернет търсачки (SEO оптимизация):
  подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките чрез „натурални“ или неплатени резултати посредством оптимизация на HTML- кода, структурата и текстовете на даден уеб сайт или чрез  платено участие за оптимално позициониране на вашия бизнес сайт в Интернет по възможно най-широк спектър термини за търсене. SEO оптимизацията е необходима, за да бъдат запознати потребителите с Вашия бизнес, да бъде подобрен или разширен.
  Вашия фирмен сайт и Вашия бизнес да бъде по- популярен и лесно откриваем. Ние можем да поддържаме Вашите позиции в интернет търсачките, да правим ежедневен или ежемесечен мониторинг и да ви известяваме за ефективността на постигнатите резултати.
 • Организиране на корпоративни събития/ Events (на тийм билдинги, бизнес срещи, конференции, различни тематични фирмени мероприятия и т.н.):
  управление на проекти към организиране и провеждане на различен тип мероприятия чрез стратегически маркетингови и комуникационни инструменти, приложими към всякакъв размер организации. Ние притежаваме нужните умения, необходими за постигане на високи нива на събитийна ефективност и резултатност. Фокусираме се върху това да предоставяме на своите клиенти широка гама от организаторски услуги. Готови сме да подпомогнем емоционалната връзка, доверието и лоялността във Вашия работен колектив. Ценим Вашето доверие и се стремим да отговаряме на потребностите Ви адекватно, с професионално и с коректно отношение.
 • Организиране и управление на промоционални активности в цялата страна:
  планирането и организирането на промоционални кампании изисква, на първо място, правилен начин, по който промоционалното съобщение да достигне бързо и лесно до желаната, таргетирата аудитория. Важно, също така, е съобщението да бъде разбрано от желаната аудитория и да я стимулира да предприеме търсеното от Вас действие.Процесът по планирането не е сложен, но отнема време. Екипът на Райц- 2 може да осигури правилния подход, за да постигнете желания краен резултат. На първо място ще оценим възможностите на правилната маркетинг комуникация, проучвайки и разбирайки нуждите на Вашия целеви пазар. Освен това, ще изберем най- ефективните канали на комуникация, определяйки пазарите, продуктите и средата. Следва да определим целите на Вашата промоционална кампания, дефинирайки краткосрочните и дългосрочните действия на целевата група. Следващият етап е да определим промоционалния микс, отделяйки средства за търговски маркетинг, реклама, публичност, лични контакти и продажби. Ние можем да разработим промоционалното съобщение, фокусирайки се върху съдържанието, структурата, формата, точното послание и източника на съобщение. Ще се погрижим и с разработването на промоционалния бюджет, определяйки точни му размер чрез всички разходи, които компанията ще обхване. На последно място, но не по важност, ще определим ефективността на промоционалната кампания, оформяйки промоционалния план като официален документ в писмен вид.

 Доверете ни се, защото ние, от Райц-2, знаем какво правим… И го правим добре!

рекламна агенция

Рекламна и PR агенция Райц-2