Светещ рекламен надпис за училище St. George International School & Preschool от Рекламна агенция Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 изготви и изпълни проект за светещ рекламен надпис на училище St. George International School & Preschool. St. George International School & Preschool е училище, което  съчетава най-доброто от британската и българската образователни системи. Благодарение на усилията и ентусиазмът на Асен Христов и Кремена Пенева училището се развива и предоставя висококонкурентно образование на своите ученици.  В него се обучават деца от 2 до 19 години. Изграждат се личности с богата обща култура, осъзнали и възприели общочовешките ценности, ориентирани в динамично променящия се съвременен свят, с отговорно и активно гражданско поведение. Училището е регистрирано към Министерството на образованието на Великобритания със статут на International school и става член на COBIS (Council of British International Schools – Съвет на британските международни училища). Преподавателският състав се състои от професионалисти, обичащи децата и отдадени на работата си. Успехът при работата с учениците се постига с взаимно уважение, разбиране, търпение и любов. Модерната и представителна сграда, с която разполага училището, утвърждава вече изградения имидж за предоставянето на висококачествено и резултатно обучение. Новият рекламен надпис, с името и логото на училището, привлича вниманието и придава завършен вид на сградата.  Дизайнът на буквите е изготвен от рекламните дизайнери на Райц-2. Избраният цвят съответства на основната визия на сградата.

Рекламата е от обемни светещи букви с наименованието на училището на български и на английски език. Буквите са изработени от метал с алуминиеви страници и транслуцентно фолио. Прикрепени са на стабилна метална конструкция. Габаритния размер на надписите е 23/1 м. Изработено е и светещо лого на училището с размер 1,70/1,70 м. Надписите са с две степени на осветяване, което позволява да бъде задавана необходимата яркост.

Цялостната организация по транспорта и монтирането на надписите беше осъществена от Райц-2. Екипът на агенцията, съвместно с фирмата подизпълнител, успя да се справи успешно и бързо с монтирането на буквите и логото.

Рекламна агенция Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност при подготвянето и осъществяването на цялостни рекламни кампании. Осъществяването на всеки проект е свързано с разрешаването на множество организационни проблеми и съчетаването на различни дейности. Екипът на агенцията може да предложи интересни идеи за реклама и тяхното успешно реализиране.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

St George    IMG_2679   IMG_2716    IMG_2675   Uchilishte    IMG_2663

 

Рекламен надпис за училище St. George International School & Preschool