Реклама във вестник Труд и 24 часа за етикетен принтер Brother

Рекламна агенция Райц-2 изготви за вестник Труд и 24 часа рекламна страница  за етикетния принтер Brother на световния производител и доставчик на електронно оборудване Brother. Публикациите са 7 и в единия, и в другия вестник. Рекламата е пълноцветна, като е акцентирано върху двата цвята червено и черно с които печати етикетния принтер.  Brother е етикетен принтер с възможност за печат на персонализирани етикети, включително лого, от компютър или мобилно устройство, а наличието на LCD сензорен дисплей дава възможност да се разпечатват предварително подготвени етикети без връзка с РС.

Brother group доставя продукти и услуги на клиенти по целия свят, а „Европейска визия 21“ задължава Brother да се стреми да стане единна организация за продажби и маркетинг от световна класа. При подобни цели успешната реклама е от особено значение. Вестникарската реклама е изпитано средство за достигането до многобройна и разнообразна аудитория и въпреки нейния спад през последните години от Brother считат, че подобна реклама има смисъл.

Рекламна агнеция Райц-2 предлага цялостни решения за печатна реклама, като повече и по-подробна информация може да бъде намерена на интернет сайта на агенцията www.raitz-2.com  в раздел Печатна реклама – цялостни решения.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

 

Реклама във вестник Труд и 24 часа за етикетен принтер Brother