Всеки велик писател и удивителен художник е започнал като млад, неизвестен и ентусиазиран творец. За да стигнат до висините на успеха и славата, всеки от тях е получил своя шанс – талантът му е бил забелязан и оценен.

корица-книжка-легендата-започваРекламна агенция РАЙЦ-2 представя на Вашето внимание една изключителна млада дама – Боряна Цанова! Въпреки крехката си възраст – 9 години, Боряна абсолютно самостоятелно написа своята първа книга – „Легендата започва“, която дори обогати със собствени илюстрации! Вдъхновена от известна детска игра, малката авторка създаде нови истории и приключения с познатите от играта герои.
За дебюта на Боряна, помогна рекламна агенция РАЙЦ-2 – книжката „Легендата започва“ наброява 52 страници и е отпечатана на 80 грама офсет. На предната корица са разположени всички герои, които участват в невероятните приключения на младата авторка и илюстраторка. Първата страница от книжката е кратко обръщение към читателите, но най-сантиментално е упоменаването на родителите й, които са й помогнали със самото съставяне на първата й книжка. На последната страница е поместено съдържание на всичките 14 забавни и интересни истории. Някои от илюстрациите са разположени на повече от една страница и така създават впечатление за динамика и движение, което прави приключенията още по-реалистични!

От рекламна агенция РАЙЦ-2 с нетърпение очакваме още нови творби от младата авторка Боряна Цанова.

РАЙЦ-2 представя дебютната книжка на млада авторка