Рекламна и PR агенция Райц-2 представя на вашето внимание най-новата си технологична придобивка – режещ плотер Jaguar V-LX със серво управление и камера за прецизно изрязване по контур, закупен от нашите колеги и партньори фирма „Микро АСУ. Силата на натиск  е в диапазон 0-600 г, това позволява работа с широк набор материали – от тънки ефирни автомобилни фолиа до дебели и твърди светлоотразителни фолиа, ширина на рязане 132 см.

Jaguar V e оборудван със система за прецизно рязане по контур AAS II на предварително отпечатани стикери и гарантира прецизно изрязване на изображенията.

При малки бройки предлагаме възможност за изрязване на картон по контур в нестандартни форми на покани, надписи и плакати.
За по-голяма точност системата изрязва файла на секции.

Оборудвани са с прецизен барабан и притискащи ролки за водене на медията, които осигуряват гарантирана точност на рязане по цялата ширина на режещия плотер, в дължина на медията до 10 метра и скорост до 152 см в секунда.

Индивидуални пасери разпознават посоката на печат, не е нужно медиата да се завърта.

Регулируема и гъвкава, системата за работа с медии работи с ролки със стандартни шпули и елиминира реенето и изкривяването, гарантирайки прецизно водене.

Интуитивния му дизайн и многоезичен (с 9 езика) LCD панел опростява работата със сложни задачи и позволява дори на начинаещите потребители да работят лесно.

В режима на тангенциално рязане се извършват чисти и прецизни срезове, режат се идеално малки символи и сложни графики/дизайни с гладко и фино затваряне на ъгли и при дебели материали.

Чрез жлеба за отрязване на медия редуцирате фирата от материала.

За по-добро прехвърляне на данни, плотерът има три изхода – USB, сериен и LAN мрежа.
Възползвайте се от новата придобивка на рекламна и PR агенция Райц-2, за да получите изпълнение на сложни графики и дизайни, бързина на изработката, прецизност, изпълнение на Вашите проекти на по-голяма ширина. Свържете се с нас за да Ви изготвим оферта, проект и да осъществим Вашите идеи.

jaguarv-lx-500x500

Райц-2 с нова техника – режещ плотер Jaguar V 132см