Наближаващите коледни и новогодишни празници провокират въображението на все повече фирми да търсят креативни и оргинални начини с които да популяризират своята дейност или продуктова гама. Някои компании пък предпочитат да използват предстоящите светли празници като повод да отправят пожелания за здраве и успехи към своите клиенти. За целта най-често се избират билборди и поздравителни картички. И не на последно място са фирмите, които организират томболи за коледните си партита, като комплимент към своите служители. За всички тези идеи, както и много други, може да се доверите на професионализма на рекламна агенция РАЙЦ-2.

koledni-topki-doverieЕдно от най-големите холдингови дружества в България – “Доверие – Обединен холдинг” АД – се спря на много интересен начин да съчетае коледната украса с фирменото си лого. От холдинга избраха и интересен цвят : тъмно син, който се свързва както с традиционните за холдинга цветове, така и е символ на професионализма и сигурността. Рекламна агенция РАЙЦ-2 осигури и подбра идеалния нюанс синьо за желаните коледни топки, върху които се постави логото на “Доверие”, отпечатано на PVC фолио. Логото на холдинга е бяло, като по този начин се свързва с пухкавия сняг навън и същевременно се откроява на тъмния цвят на коледните топки.

Изберете рекламна агенция РАЙЦ-2 за свой верен съюзник в борбата за най-оригинална рекламна коледна украса! Нашите опитни дизайнери ще ви предложат нови и интересни идеи или с готовност ще осъществят всяко ваше хрумване!

В духа на предстоящите празници, продължава и календарната кампания на РАЙЦ-2, поради което за пореден път отправяме към вас нашето неустоимо предложение : Направете поръчка на календар при нас и ще получите 7% ОТСТЪПКА от крайната цена!!!

Освен това, рекламна агенция РАЙЦ-2 търси и съответно предлага % ОТСТЪПКА за рекламни агенти за всички услуги, които агенцията предлага.

За да се свържете с нас, използвайте контактната форма на сайта ни.

Приказна Коледа.. в синьо!