Представителен щанд за Крайбург България от Рекламна агенция Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 изработи дизайна и организира художествено оформление на рекламен щанд за Крайбург България. Крайбург е световно известен холдинг за производство на каучукови смеси на база всички полимери, включително силикон и флуор – еластомери, предназначени за стандартна преработка на плътна гума. От 2006 г. фирмата разполага с производствено хале в гр. Нови Искър за производство на каучукови смеси. Предприятието се стреми да се развие като стабилен и гъвкав доставчик на каучукови смеси за пазарите в Източна Европа.

Във връзка с участието на Крайбург България в традиционното изложение „Дни на кариерата”, организирано от Техническия университет в София, Райц-2 изготви предварителен проект с различни визии и разположение за щанда на фирмата. Изготвени са два рол банера с размери 2/1 м., централен фриз с логото на фирмата – PVC фолио с висококачествен печат и три снап алуминиеви рамки с различни визии. Атрактивният дизайн на рол банерите, изработен от рекламните дизайнери на Райц-2, привлича вниманието и представя дейността на фирмата пред студентите. Високата резолюция на печата представя детайлно изображение с четливи надписи, които се забелязват отдалеч. Добре направената визия създава нужния ефект и допринася за постигането на желаните резултати. Презентирането на фирмата е сполучливо и обръща внимание върху основната дейност на компанията, както и върху възможностите за нейното развитие. Последното е от особено значение за привличане на нови кадри.

Цялостната организация по монтажа на щанда на Крайбург България беше осъществена от Райц-2, а екипа на агенцията успя да се справи бързо и прецизно. Рекламна агенция Райц-2 предлага висококачествен широкоформатен печат върху различни видове винил за изготвяне на рекламни пана и рекламни конструкции.  Агенцията изработва снап рамки за многократно използване, които са удобни за презентации и изложения.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Kraiburg

Представителен щанд и рекламна визия за Крайбург България