Папки и визитки с оригинален дизайн за фирмата „Калея“ ООД

Рекламна агенция Райц-2 изготви папки и визитки за фирмата „Калея“ ООД, специализирана в извършването на международен и вътрешен транспорт – редовни автобусни линии и туристически превози. Паките и визитките са в червено и черно, с бели надписи с данни за контакт и логото но фирмата. Дизайнът е оригинален, със запомняща се визия, а цветовете в червено и черно привличат погледа. Взитките са със заоблени ъгли, което ги прави удобни и практични, а съчетанието на цветовете ги прави лесно разпознаваеми сред други визитки. Папките са матирани с ламинат, вътрешно имат джоб с перфорация за поставяне на визитка. Визитките също са ламинирани двустранно.

„Калея“ ООД притежава лиценз за туристическа дейност, а рекламата в туристическия бранш изисква качество и представителност. Представянето на фирмата трябва да е на ниво, с особено внимание към детайлите и без компромиси с качеството. Папките и визитките обикновено оставят първите впечатления, затова съчетанието на визиите им, дизайнът и качеството на материала представя фирмата в светлината на прецизен и надежден партньор.

Рекламна агнеция Райц-2 предлага цялостни решения за печатна реклама от изготвянето на дизайна, възможните варианти за използването на различни материали, подходящ вариант за печат – до крайния резултат.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

 

 

Папки и визитки с оригинален дизайн за фирмата „Калея“ ООД