Жълтият цвят символизира топлина, енергия и дух.

Освен това, жълтият цвят се асоциира и с името на първия дилър на Opel за България – Bulvaria.

bulvaria_рекламни_материалиБулвария холдинг ЕАД се довери на рекламна агенция РАЙЦ-2 за изработката на набор от рекламни материали – хартиено пликче, тефтер, planner, химикалка и запалка. Върху рекламните материали е отпечатано логото на холдинга, логото на автомобилната марка и слогана на Bulvaria – 25 години близо до вас. Рекламните материали са част от календарната кампания, осъществена от РАЙЦ-2 за Bulvaria.

РАЙЦ-2 изработи следните рекламни материали за Bulvaria :

  • Хартиеното пликче е изработено от бял крафт с пълноцветен печат. Размерите му го правят много удобно за пренасяне на документи, папки и др. подобни в размер А4.
  • Тефтерът има твърди корици, отпечатани на 130 гр мат ламинат, каширан върху мукава, докато тялото на тефтера е отпечатано на 80гр офсет. Скрепен е с метална спирала за повече удобство при употреба. Всяка страница на тефтера съдържа широки редове, поле за дата, логото на Opel и това на Bulvaria, както и официалния уеб сайт на холдинга.
  • Planner-а, който може да бъде използван и като настолен календар и органайзър, е с размери 320 х 230 мм. Корицата е изработена от опаковачен картон. Тялото е отпечатано на 80 гр офсет. Дизайнът на корицата на planner-a е дело на графичните дизайнери на РАЙЦ-2. Planner-a е с вертикално разположение за повече улеснение и съдържа : графи за всеки ден от седмицата с подробен разчет на часовете, както и календар на дъното на всяка страница, за отбелязване на важни събития.
  • Запалката и химикалката са в същия нюанс на жълто, като тефтера и planner-a. Химикалката има сребърен акцент за по-стилен вид.

Изберете рекламна агенция РАЙЦ-2 за ваш верен сътрудник при изработката на рекламни материали за офиса. Агенцията работи както с готови визии, така и с изработката на дизайн, според вашите идеи и желания. Разгледайте останалите ни проекти тук.

Опасно жълто – код BULVARIA