Стилна имиджова реклама от Рекламна агенция Райц-2 за община Самоков

Рекламна агенция Райц-2 изготви и изпълни проект за имиджова реклама на гр. Самоков, съвместно с фирма подизпълнител, която е изработила подобни букви и за други градове в страната. Рекламата е от обемни метални букви SAMOKOV, монтирани на самостоятелни фундаменти с височина 30 см., изработени от метална конструкция облечена с ламарина и запълнена с пясък за баласт. Габаритния размер на надписа е 1120/145 см., като всяка от седемте букви е с височина 145 см. и обем 20 см. Лицата, гърбовете и страниците на буквите са от ламарина с дебелина 3 мм. и вградена метална конструкция. Покритието е с антикорозионен грунд и автомобилна боя.

Атрактивният дизайн на буквите е изготвен от рекламните дизайнери на Райц-2, като цветовете им са определени по RAL (немска система за определяне на цветовете, с приложение предимно в строителството). Цялостната организация по транспорта и монтирането на буквите беше осъществена от Райц-2. Екипа на агенцията успя бързо да се справи с изравняването на терена. Съвместно с фирмата подизпълнител внимателно и прецизно буквите бяха монтирани.

Буквите на надписа са ефектни и привличат вниманието на фона на дърветата от парка зад тях. Свежите цветове създават впечатление за модерен град, предлагащ възможности за активен отдих. Самоков е популярна дестинация и представянето на града пред туристите е от особено значение. Създаването на имидж на търсена туристическа дестинация е свързано с реализирането на редица дейности и мероприятия, обновяващи облика на града. Цветният надпис на Самоков оставя красив спомен на посетителите, дошли да се снимат до него и същевременно носи позитиви за туризма. Идеята е оригинална, като целта е  привличане на повече туристи.

За празника на града (21.08), на който се чества паметта на св. Симеон Самоковски, всички туристи и гости на града, пътуващи за Боровец, ще бъдат посрещнати от цветния надпис.

Рикламна агенция Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност при изготвянето на рекламни материали. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат интересни идеи за реклама и тяхното успешно реализиране.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Samokov

Нова визия и стилна реклама за община Самоков