Последните месеци от годината са само началото на календарната кампания в рекламна агенция РАЙЦ-2 – поръчките за календари валят и кипи непрестанна работа по изготвяне на дизайна на календарите и отпечатването им. Получаваме както много поръчки от клиенти с техен индивидуален дизайн – снимка на любим човек или домашен любимец, така и още повече поръчки от фирми и организации, представящи своя бизнес чрез лого или креативна визия. Докато клиентите залагат на най-търсеният календар – трисекционния (с три тела) – то при фирмите се забелязва тенденция към избор на многолистови календари с интересни визии.

геототал-тенденция-календарПървият пример за тази тенденция е календарът на Imperia Group – специализирана автоморга и сервиз. Визията на календара е дело на рекламна агенция РАЙЦ-2 и е вдъхновена от Subaru в Off Road условия – планински път, заледени участъци, прашни и пустинни терени. Дизайнът е динамичен и подбран в съответствие с конкретния месец и сезон. Календарът е отпечатан на 150 грама хром мат, което му придава изтънчен и по-изискан вид. За подсилване на гръбчето е добавена 1 мл мокава. Лицето на календара има модерна визия, съчетана с логото на фирмата и информация за контакт с Imperia Group.

тенденция-календарДругият пример за гореспоменатата тенденция е многолистовият календар на Geototal – дружество в областта на геодезията. Визията е инспирирана от маслената живопис на Яко Янев и представя едни от най-красивите му природни селски и градски пейзажи. Всяка една картина символизира духа на съответния месец и сезон, а площта върху която е разположена, привлича още повече вниманието и създава приятна атмосфера в офиса. Календарът е отпечатан на 170 грама хром мат, който подчертава маслената живопис. Гърбът на календара е удължен и в долната му част е добавено логото, името и мотото на фирмата, както и информация за контакт с Геототал.

Независимо какъв модел предпочитат фирмите или клиентите, Вие имате пълна свобода да изберете своя любим вид – настолен календар, календар пирамида, джобно календарче и т.н. – и да го персонализирате като добавите своя индивидуален дизайн или се доверите на професионализма на графичните ни дизайнери да сътворят перфектната визия за Вас!

Във връзка с кампанията за календари 2017, рекламна агенция РАЙЦ-2 проведе и продължава да провежда игри в Facebook на тази тематика и да раздава страхотни награди!

Направете поръчка на календар при нас – по телефона (944 39 89) или чрез официалния ни уеб сайт : www.raitz-2.com и ще получите 7% отстъпка от крайната цена!!!

Освен това, рекламна агенция РАЙЦ-2 търси и съответно предлага % отстъпка за рекламни агенти за всички услуги, които агенцията предлага.

Новата тенденция при поръчката на календар от РАЙЦ-2