vestnik_bojurishteОтпечатан бе четвърти брой на вестник „Божурище“. Графичната и предпечатната изработка, както и самото отпечатване на вестника, за пореден път са дело на рекламна агенция РАЙЦ-2 и сътрудничеството на Община Божурище.

Основният акцент в новия брой са ремонтните дейности в Общината – почистване и подравняване на терени, предприети мерки след наводненията, ремонти на детската градина и читалището и т.н. Всички обявления за ремонтни и строително-монтажни дейности са придружени от снимков материал за резултатите или щетите върху сгради и площи.

Колкото до общинските дейности и съобщения, още на първите страници на вестника, е публикувана подробна информация за секциите и списъците, свързани с предстоящите избори за президент и вицепрезидент на Република България. Освен това, от общината е обявен и приема на документи във връзка с проекта „Подкрепа за независим и достоен живот в община Божурище“.

Другите дейности в общината се изразяват в публикация за проведената обществена дискусия за сигурността на отсечката Калотина-София, под наслов “Ню Джърси“, както и статия за спечелен проект на тема „Водата в нашия свят“ от СУ „Летец Хр.Тупракчиев“.

На последно, но не и по значение място, в четвъртия брой на вестник „Божурище“ и по-точно в рубриката Култура и Спорт, са поместени статии за проведения фестивал „Окни, па тропни“, както и за гордостта на Общината – Цветан Цветков – момчето победител. Публикуван е и материал за посветената на Общината песен на детска вокална група „Палавите ноти“.

Интересните материали във вестника са обогатени с полезни реклами на същата тематика – така например, след статиите за ремонтните дейности в Общината, е поместена реклама на строителна фирма, а след рубриките Култура и спорт – рекламите се отнасят за изработка на сувенири и календари, които могат да послужат на фолклорните формации и ансамбли за популяризиране на дейността им. По този начин, вестникът придобива цялостен и завършен вид.

За поместването на рекламите, РАЙЦ-2 оформи и публикува рекламни карета, представящи следните фирми и агенции : Стреза ЕООД и Оскар-ел (в областта на строителството и ремонта), bgvizitka, suvenirite.net и mediashop (в областта на рекламата и печата).

Подробна информация за включване на ваши реклами във вестника ще получите на тел. 02/ 843 52 17 – офис 1, Райц-2 ООД.

Излезе новият брой на вестник „Божурище”