Народен събор „Магията на Рила планина”  

Преди няколко дни, от 30 юни до 2 юли в к.к. Боровец се проведе за пета поредна година народният събор „Магията на Рила планина”. Съборът беше организиран от Съюзът на хотелиерите и собствениците в к.к. Боровец, Община Самоков „Бороспорт” АД и за първа година с изключителното съдействие на пътуващото читалище „Бащино огнище”. Гостите на курорта имаха възможност да се потопят в магията на българската култура и традиции – песни, автентични и сценично разработени народни танци, балкански танци и демонстрации на занаятчии от цялата страна.

За четвърта поредна година Рекламна агенция Райц-2 участва в рекламната кампания на събора чрез изготвянето на рекламни материали. Агенцията подготви и отпечати нестандартен календар-плакат с месеците от юли 2017 г. до юни 2018 г., който беше раздаван на гостите и участниците. Календарът е с размери 50/70 см., пълноцветен офсетов печат с УВ лак. Дизайнът е с фолклорни мотиви, които са заложени и в останалите изделия подготвени за събора. Цветната шевица и снимките в средата на календара имитират пъстър колан от народна носия и създават настроение. В нестандартното решение за месеците включени в календара е заложена идеята да се съхрани спомена от незабравимото изживяване по време на народния събор и същевременно да се очаква провеждането на следващия, който ще бъде по същото време през 2018 година.

Освен календара от Райц-2 бяха подготвени и отпечатени информационни постери с програмата на събора. Постерите са с размери А3 на хартия 200 гр. мат., дигитален пълноцветен печат. Дизайнът също е с фолклорни мотиви, като красива и впечатляваща е рамката имитираща цветна шевица. Снимките, включени в постера, пресъздават духа на събитието и са като покана към всички да се върнат пак.

Освен календарите и постерите Рекламна агенция Райц-2 изготви красиви грамоти и дипломи за участниците в събора, както и рекламни материали за някои от организаторите. Агенцията предлага организиране на събития по разнообразни поводи – от лични празници, корпоративни и фирмени партита до конференции и обществени инициативи. Експертите от Райц-2 могат да представят подходяща идея за провеждане на всяко мероприятие, както и конкретни предложения за неговото организиране и рекламиране.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Rila

Магията на Рила планина