Луксозни папки, изработени от Рекламна агенция Райц-2 за Mazda със специален сатен ламинат

Рекламна агенция Райц-2 изготви луксозни папки, под формата на ценови оферти, за гиганта в автомобилната индустрия Mazda. Когато става дума за качество, от Mazda държат всичко да е на ниво, включително рекламното представяне на фирмата. Ценова оферта под формата на папка е изключително оригинална и сполучлива идея, където полезната информация е съчетана с удобството на луксозна папка. Папките са от 250 гр. картон, офсетов печат с двустранен сатен ламинат. Сатен ламинатът е специален печатен ефект, създаващ меко и приятно усещане при допир като кадифе. Използва се за ламиниране на луксозни опаковки, корици на списания, папки и други рекламни материали.

Дизайнът на папките е изключително въздействащ с висококачествени изображения, съответстващ на представянето на автомобилите на Mazda. Специално място е отделено за реклама на новата технология  G-Vectoring Control (Динамичен Активен Контрол на движението), който увеличава стабилността на автомобила като контролира сцеплението на гумите с пътната настилка и осигурява по-добро разпределение на натоварването между отделните колела.  На предните корици на отделните папки са представени новите модели на Mazda 2, Mazda 3 и Mazda 6 за 2017 г. Цветът на автомобилите е наситено червен, което контрастира на тъмния фон и създава усещане за 3D ефект. Информацията във всяка оферта е представена с внимание към детайлите, в прегледен вид, допълнена с необходимите изображения.

Една добре изготвена оферта, представена по подходящ начин е ключ към успешна сделка. Дизайнът и качеството на материала също са от значение, създават първите впечатления и представят фирмата в светлината на надежден партньор.

Освен ценовите оферти, Райц-2 изготви папка с джоб и папка за Mazda 6 Adventure, рекламираща Pro-Active AWD – последно поколение електронно контролирана система на Mazda за задвижване на четирите колела. Папките са с красив дизайн, съобразен с основната визия от рекламите на Mazda.

Рекламна агенция Райц-2 предлага цялостни решения за печатна реклама от изготвянето на дизайна, възможните варианти за използването на различни материали, подходящ вариант за печат – до създаването на един впечатлявящ продукт.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Mazda

Луксозни папки за Mazda