Луксозна ценова оферта изработена от Рекламна агенция Райц-2 за Mazda под формата на папка със специален сатен ламинат

Рекламна агенция Райц-2 изготви луксозна ценова оферта под формата на папка за гиганта в автомобилната индустрия Mazda. Когато става дума за качество, от Mazda държат всичко да е на ниво, включително рекламното представяне на фирмата. Ценова оферта под формата на папка е изключително оригинална и сполучлива идея, където полезната информация е съчетана с удобството на луксозна папка. Папката е от 250 гр. картон, офсетов печат с двустранен сатен ламинат. Сатен ламинатът е специален печатен ефект, създаващ меко и приятно усещане при допир като кадифе. Използва се за ламиниране на луксозни опаковки, корици на списания, папки и други рекламни материали.

Дизайнът на папката е изключително въздействащ с висококачествени изображения, съответстващ на представянето на автомобилите на Mazda. Специално място е отделено за реклама на новата технология  G-Vectoring Control (Динамичен Активен Контрол на движението). На предната корица е представена новата Mazda 6 модел 2017 г. Цветът на автомобила е наситено червен, което контрастира на тъмния фон и създава усещане за 3D ефект. Информацията е представена с внимание към детайлите в прегледен вид, допълнена с необходимите изображения.

Една добре изготвена оферта, представена по подходящ начин е ключ към успешна сделка. Дизайнът и качеството на материала също са от значение, създават първите впечатления и представят фирмата в светлината на прецизен и надежден партньор.

Рекламна агенция Райц-2 предлага цялостни решения за печатна реклама от изготвянето на дизайна, възможните варианти за използването на различни материали, подходящ вариант за печат – до крайния резултат.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Papka Mazda

Луксозна ценова оферта за Mazda под формата на папка със специален сатен ламинат