Рекламна и PR агенция РАЙЦ-2 активно организира събития (events) по разнообразни поводи – от лични празници до корпоративни и фирмени партита. Доверете се на професионализма на рекламна агенция РАЙЦ-2, за да превърнете най-скъпите моменти в живота си в прекрасни спомени. Можете да разчитате, че всяко ваше желание и изискване ще бъде уважено и взето под внимание. Нашата цел е да улесним максимално работата по организирането и провеждането на Вашето събитие, за да се насладите изцяло на приятните емоции.

Рекламна агенция РАЙЦ-2 организира следните събития :

  • Фирмени и корпоративни събития / партита
  • Teambuilding
  • Рекламни кампании
  • Обществени и частни инициативи
  • Коктейли
  • Беседи
  • Лични празници и т.н.

Последното събитие, което организира рекламна агенция РАЙЦ-2, бе фирмено събитие на водещата компания в сферата на строителството – Knauf. Събитието бе проведено в една от най-красивите зали на столичния петзвезден хотел „Anel”, в края на месец Август. Рекламна агенция РАЙЦ-2 се зае с ангажирането на залата в хотела, който е само част от множеството хотели, с които агенцията поддържа връзка и комуникация.

Изисканата обстановка, бе допълнена от още по-богатото меню, чийто избор бе поверен на РАЙЦ-2. От агенцията, също така се погрижихме за закупуването на фирмена торта, с логот на Knauf. Фирменото събитие съвпадна като дата с личния празник на една от присъстващите дами, което породи още повече емоции и наздравици. Рекламна агенция РАЙЦ-2 изказа своите поздравления към празнуващата дама, като закупи цветя и аранжира с тях стаята в хотела, в която тя бе отседнала.

Гвоздеят на вечерта, бе изнесената програма от фолклорна формация „Зевзеци“. В програмата взеха участие певица на народни песни, гайдар и тъпанджия. На фона на фолклорните песни, 4-ма танцьори демонстрираха завидните си умения, и дори подканиха част от гостите на събитието, да се включат и да се докоснат до автентичния ни фолклор. Гостите бяха преоблечени в традиционни народни носии и се учиха на традиционни български хора – право хоро и ръченица. Вечерта завърши с много усмивки и добро настроение.

Knauf събитие