Визитки от Райц-2 за часовникарско ателие Chronomatic  

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати визитки за часовникарско ателие Chronomatic. Chronomatic е оторизиран сервиз на Frank Muller Group в който се извършва поддръжка на всички видове класни часовници. Ателието е оборудвано по всички съвременни изисквания и разполага с обучени специалисти.

Визитките са черно бели, двустранен дигитален печат. Стилът е изчистен, а визията представя предлаганите услуги. На задната страна е отпечатена карта, която създава точна представа за местоположението на ателието.

Часовникарството е точен и прецизен занаят.  В часовникарския бизнес е задължително не само да се познава материята, но и да се влага много страст и любов. Часовникът е не само мерител на времето, а и на лукса и добрия вкус. Визитките за часовникарско ателие Chronomatic са съчетание между добрият вкус и практичността. Черно-белият печат е с високо качество, а изображенията са изключително детайлни. Липсата на цветове е стилно решение, а включените детайли създават представа за качество и прецизност.

Рекламна агенция Райц-2 предлага качествен дигитален и офсетов печат. Агенцията предлага брандиране на различни рекламни материали. Експертите от агенцията могат да предложат цялостно планиране и провеждане на рекламни кампани.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Chasovnikarsko atelie

Като часовников механизъм