Каталог съдържащ полезна информация за София изготвен от Рекламна агенция Райц-2 за бутикови апартаменти Антим 

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати каталог с полезна информация и интересни места за посещаване в София за бутикови апартаменти Антим.

Апартаментна къща Антим предлага 6 модерно обзаведени апартамента за краткосрочно или дългосрочно наемане. Намира се в непосредствена близост до основни туристически обекти, държавни институции и големи бизнес центрове.

Предлагането на апартаменти под наем в централната част на София е свързано с високи изисквания и качествена реклама. Каталогът е дигитален пълноцветен печат с високо качество. Дизайнът е практичен и удобен с изображения, които представят в подробности информация за по-лесно намиране на търсените места и обекти. От представените снимки клиентите разполагат с избор на интересните места за посещаване. Схематично представените маршрути, под формата на карта, създават точна представа за търсеното място и времето необходимо за стигане до там. Полезната информация е представена по практичен начин в съчетание с елегнтния стил на каталога.

На първата страница е поставено логото на Апартаментна къща Антим и снимка на един от предлаганите апартаменти с данните за контакт. Дизайнът представя нужното усещане за домашен уют и спокойствие – търсени от клиентите. Рекламната цел се постига с идеята за удобството и комфорта на апартаментите и практичността на местоположението им, предлагащо лесен достъп до държавни институции и интересни туристически обекти.

Рекламна агенция Райц-2 е с дългогодишен опит в рекламата на туристически услуги. Успешната реклама в туристическия бранш изисква прецизна работа и влагането на сериозни усилия и средства. Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност при изготвянето на рекламни материали. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат интересни идеи за реклама и тяхното успешно реализиране.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Apartamenti_Antim

Каталог с полезна информация за София за бутикови апартаменти Антим