Врачанският камък е един от най-интересните материали върху които може да се твори, поради специфичната му структура. Картините, изобразени върху такъв материал, набират все повече популярност от картините, рисувани на традиционните и познатите пана. Изображенията се печатат дигитално и пълноцветно върху материала със специална машина.

%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d1%8a%d0%baКолегите ни от www.suvenirite.net предлагат на вашето внимание истински произведения на изкуството, които може да закупите чрез официалния им сайт. Картините са в три стандартни размера :

  • 13 х 18 см
  • 20 х 30 см
  • 30 х 45 см

Картините от врачански камък се поставят върху дървена стойка, включена в цената на картината. Може да се добави и луксозна дървена кутия за съхранение на картината, която е също много подходяща и за подарък.

%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0

%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d1%82Освен красиви картини с цветя, върху този материал може да се изработят както изящни икони, така и забавни и интересни плакети. Иконите може да се ползват в параклиси, църкви или за лична употреба. Плакетите може да изобразяват любим футболен отбор, предпочитано хоби, красива семейна снимка и т.н.

Дизайнът на картините, иконите или плакетите зависи от избора и предпочитанията на клиента или конкретната фирма/организация.

 

 

%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%b0Едно от основните предимства на този материал е устойчивостта му на климатични условия като дъжд, вятър, сняг. Същевременно врачанският камък може да понесе и физически въздействия (като удари), което е особено благоприятно, ако картината се намира в стая в която играят малки деца или на място, където има засилен поток от хора (галерии, училища и др).

Красивият врачански камък в съчетание с интересна картина или изображение е страхотна идея за подарък или за изящна декорация за дома.

Информация за цените и отправянето на поръчка, може да откриете при нашите колеги на посочения телефон и email адрес на сайта им : www.suvenirite.net

 

Картини върху врачански камък – красота и изящество