Карта с полезна информация за София, изготвен от Рекламна агенция Райц-2 за бутикови апартаменти Антим

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати карта с полезна информация и интересни места за посещаване в София за бутикови апартаменти Антим. Апартаментна къща Антим предлага модерно обзаведени апартаменти за краткосрочно или дългосрочно наемане. Намира се в непосредствена близост до основни туристически обекти, държавни институции и големи бизнес центрове. Предлагането на апартаменти под наем в централната част на София е свързано с високи изисквания и качествена реклама. За своите клиенти, собствениците са подготвили практични карти на София с подробна информация за по-лесно намиране на търсените места и обекти.

Картата е под формата на дипляна с размер в разгърнато положение 45/32 см., надлежно сгъната, за да се постигне оптималния формат от 11,3/16 см., който създава удобство при нейното носене. Хартията е 115 гр. мат., дигитален печат с високо качество. Дизайнът на картата е практичен и оригинален. Дизайнерите от Райц-2 са се постарали да разположат оптимално и в практичен вид множество информация.  Лицевата част на картата е в свеж оранжев цвят, който съответства на основната визия на сайта на бутикови апартаменти Антим. Рекламната цел се постига с идеята за удобството и комфорта на апартаментите и практичността на местоположението им, предлагащо лесен достъп до интересни места за посещаване и забавление.

Рекламна агенция Райц-2 е с дългогодишен опит в рекламата на туристически услуги. Успешната реклама в туристическия бранш изисква прецизна работа и влагането на сериозни усилия и средства. Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност при изготвянето на рекламни материали. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат интересни идеи за реклама и тяхното успешно реализиране.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Karta

Карта с полезна информация за София за бутикови апартаменти Антим