Рекламна кампания на Райц- 2 за билбордове на Tendenz

кампания

От рекламна и PR агенция Райц- 2 отпечатахме рекламни билбордове за рекламна кампания на фирма Tendenz. Рекламните ни билбордове бяха позиционирани в и около големи български градове- София, Русе, Банско, Плевен, Бургас и Варна, Пловдив. Кампанията протече през различни времеви интервали, а визията на договорените места се сменяше периодично. В градовете Бургас и Варна, например, кампанията протече в разгара на летния сезон, а в Пловдив- през пролетта.

Нашият екип отпечата винили за билбордове стандартен тип пиза и хартия за скролери, съобразявайки се с изцяло с изискванията на клиента. Билбордовете, с размер 4 на 3 метра, и скролерите, с размер 3,65 на 2,42 метра, бяха разположени на ключови места и кръстовища в избраните градове. Рекламната кампания обхвана билбордове в големи градове- както в София, така и в Русе, Банско, Варна, Плевен, Бургас и Пловдив. Планирането на рекламната кампания се осъществи посредством желанието и нуждите на фирма Tendenz за мрежата им от магазини в страната.
Конкретната рекламна кампания, реализирана с активното съдействие на нашата агенция- Райц-2, включваше както услуги като широкоформатен печат на билбордове, винили и хартия за скролери, така и услуги като изготвяне на медия план за външна реклама, наем на билбордове и скролери, монтаж и мониторинг.

Външната реклама е областта, в която нашата агенция РАЙЦ-2, през последните 12 години, постигна значителни успехи. Рекламната ни агенция отговаря на търсенето на клиентите със собствена мрежа от билбордове, както и менажира други такива – тип пиза от 12 кв.м. и мегабордове от 32 кв. м. От агенцията извършваме и услугата Монтаж на външна реклама, поставяйки винили и перфофолио на труднодостъпни места. Екипът ни се стреми винаги да отговаря на очакванията и изискванията на клиентите с бързина, гъвкавост, точност и иновативност.

Кампания на Райц- 2 за билбордове на Tendenz