Рекламирането в днешно време е постоянно променящ се процес – раздаването на флаери, дори се счита за излязло от мода. Все повече фирми залагат на Интернет рекламата, имайки предвид високия трафик във виртуалното пространство и масовата употреба на мобилни приложения.

Изработването на web банери, които да се появяват в рекламните пространства на известни и много посещавани уеб сайтове, е практика, добре позната за рекламна и PR агенция РАЙЦ-2.
Може да избирате сред 18 броя web банери с различна големина, за да популяризирате дейността си или да рекламирате своя продукт. Освен размерите, web банерите се различават и по начина по който се появяват, а именно – статични, flash банери и във формат gif (две редуващи се картини/надписа).

Видовете банери и визуализацията им в рекламното пространство е също толкова важна, колкото и самият дизайн на банера и информацията, която съдържа. Много често, за да се привлече вниманието на потенциален клиент/купувач към дадена Интернет реклама, се налага самата реклама да е оригинална и креативна – може да задава интригуващ въпрос или да отправя неустоимо предложение. Колкото по-систематизирана и насочена към интересите на дадена група е рекламата, толкова по-голяма вероятност има тя да постигне зададената си цел – да увеличи трафика към конкретен уеб сайт или просто да популяризира името/дейността/продуктовата гама на съответна фирма.

brother-интернет-рекламаbrother-интернет-реклама

Пример за успешна Интернет реклама са банерите, създадени от РАЙЦ-2 за компанията Brother. От фирмата се спряха на всичките три възможни начини по които банерите се появяват, за да предложат своите изгодни оферти и да представят новата си услуга/продукт. Цветна и интерактивна, рекламата на Brother във виртуалната мрежа, бе поставена в рекламното пространство на едни от най-популярните уеб сайтове, с цел да достигне до възможно повече хора, интересуващи се от услугите и дейността на компанията. С кратки и ясни изречения, са представени най-важните характеристики за съответния продукт/услуга – без излишна или заблуждаваща информация, която да натовари или подразни клиента.

 

brother-интернет-рекламаИзберете рекламна агенция РАЙЦ-2, за да създадете най-добрата и ефективна Интернет реклама! Задайте своите въпроси чрез формата в официалния уеб сайт www.raitz-2.com или по телефона от предоставения в контактите. Може да предоставите свой дизайн и идея или да гласувате доверие на професионализма на графичните дизайнери на РАЙЦ-2, които да изработят визията за Вашата Интернет реклама.

Как Интернет рекламата измести раздаването на флаери