Рекламните дизайнери на фирма Райц-2 изготвиха стилна брошура от 8 страници  за строителната компания „Mladenoff“, която предлага за продажба къщи в непосредствена близост до Голф игрището на град Цимерн в Германия.

Брошурата е с размер А5 двустранна хромова хартия 150 гр. мат. Използван е пълноцветен дигитален печат. В брошурата са включени висококачествени снимки на предлаганите за продажба къщи и прегледни схеми на вътрешното им пространство. Дизайнът на брошурата е изключително приятен и практичен с прецизни схеми, обозначаващи местоположението и ориентацията на къщите и карта обозначаваща мястото на град Цимерн спрямо град Франкфурт. На първа страница е поставено логото на строителната компания с черен цвят, открояващо се на бял фон. Дигиталният печат, с високо качество, позволява включването на детайлни изображения, необходими за по-пълно и обстойно представяне на информацията. Това качество и бързина е постигнато, благодарение на това, че притежаваме собствена дигитална машина за малки тиражи DC 250. Дигиталният печат позволява да се напечатат малки тиражи от 1 визитка до 1 брошура или повече. Повече информация за това може да се види на алтернативния сайт на фирмата http://bgvizitka.com/.

Рекламните дизайнери на фирмата са представили по красив начин идеята за изпълнението на една мечта “A life in a holiday home“ (прев. Живот в един дом за почивка).

Къщите предлагани от строителна компания „Mladenoff“ са перфектна комбинация между класически стил, модернизъм и индивидуализъм в близост до природата. Разположението в близост до Голф игрището на град Цимерн предлага отлични възможности за прекарване на свободното време. Забележителната природа допълва впечатлението за сбъдната мечта, а рекламната брошура на Райц-2 допринася за нейното представяне и осъществяване.

Райц 2 – изкуството да създаваш реклама.

Избери твоята къща в Германия – брошура от рекламна агенция Райц-2 за сбъдване на мечти