Етикети от тафта, изготвени от Райц-2 за фабрика „Divera Factory”  

Рекламна агенция Райц-2 изготви етикети от тафта за „Divera Factory” – фабрика за пране на килими. Фабриката е специалзирана в машинно пране и сушене на килими, почистване на мокети, китеници, губери и одеяла. Компанията разполага с нови автоматизирани машини, центрофуги и специално сушилно помещение, което позволява услугата да се предлага целогодишно. Качеството на извършваните услуги е на ниво, за което свидетелстват многобройните редовни клиенти.

Етикетите за „Divera Factory” са от тафта на ленти с флексопечат в един цвят. Тафтата е материал с високо качество и дълготрайност, който издържа на пране и химическо чистене. Използва се предимно за етикети за дрехи и други текстилни изделия. Флексопечатът, който се използва за печат върху тафта е с високо качество и издържливост.  Мастилата, използвани при флексопечата, издържат на различни видове перилни и почистващи препарати. Етикетите от тафта са изключително практични. Те са дълготрайни и удобни за поставяне.

Рекламна агенция Райц-2 разполага със собствена печатна база и може да предложи цялостни решения за Вашия бизнес в печатната реклама. Експертите от агенцията могат да предложат най-подходящият вариант за печатна реклама в зависимост от поставените цели. Качествено изпълнение на оптимална цена е основно правило в работата на Райц-2. Рекламата е изкуство, което се създава, за да привлече вниманието към желания обект. Постигането на успех е резултат от упорит труд, търпение и последователност в работния процес, а крайният резултат е доказателство за добре свършена работа.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Tafta_2

 

Етикети от тафта за фабрика „Divera Factory”