Рекламен каталог за 2017 г. и рекламна дипляна на немски език изработени от рекламна агенция Райц-2 за туристическата агенция „Алегра Ви Тур“

Рекламна агенция Райц-2 изработи оригинален рекламен каталог и дипляна за 2017 г., с предложения за почивки, екскурзии и уикенди в чужбина, за туристическата агенция „Алегра Ви Тур“. Каталогът е в стандартен формат А4, офсетов печат. Корицата е 150 гр. гланц, пълноцветен печат с UV покритие. Тялото е 115 гр. мат. печат с един цвят по Pantone. Повече информация за печатната реклама и цялостните решения предлагани от фирма Райц-2 може да бъде намерена на сайта на агенцията – www.raitz-2.com.

Дизайнът на кориците е съчетание от свежест и красота. Рекламните дизайнери на Райц-2 са пресъздали усещането за незабравима почивка, подтикващо към избор на желаната дестинация. Информацията в каталога е представена в удобен за преглед вид, с подробни указания и карта на предлагания маршрут. Едноцветният печат в бледолилав пастелен оттенък, съдвава усещането за комфорт, а офсетовия печат предлага изключителна детайлност на текста и изображенията. Заглавията на отделните статии улесняват избора, а програмите разпределени по дни дават пълна представа за цялото пътуване.

Рекламна агенция Райц-2 е с богат опит в рекламата на туристически услуги. Успешната реклама в туристическия  бранш е залог за успех, а конкуренцията е предпоставка за влагането на сериозни усилия и средства за рекламни цели. Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност в рекламата за туристическия бранш. Изработването на рекламна дипляна, представяща услугите на туристическата агенция „Алегра Ви Тур“ на немски език, доказва качеството на продуктите и услугите на рекламна агенция Райц-2 и на международно ниво.

За дипляната е използвана двустранна хромова хартия, 130 гр. гланц, четирицветен двустранен печат със специална щанц форма. Дипляната е във виолетов цвят, като на лицевата страна е с жълти надписи и жълто лого на туристическата агенция. Жълтата линия очертаваща извития контур от едната страна ѝ придава оригиналност и елегантен вид. Информацията е подредена и е съобразена с формата, без това да се отрази на качеството на надписите. Детайлните изображения разкриват красотата на българската природа и забележителностите на страната ни.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

дипляна

Рекламен каталог и дипляна на немски език за туристическа агенция „Алегра Ви Тур“