Рекламна агенция „Райц 2“, предлага изключително голямо разнообразие от продуктов офсетов печат и дизайн – брошури.

В брошурите специално разработени за Застрахователно дружество „Евроинс“ АД личи стил, качество и професионализъм на изработката. В голямото разнообразие от застраховки, което ни предлага Евроинс АД – „Райц 2“ изработва професионално брошури, в размер 400×210,нa  150гр. хромирана хартия.За изработката им е използван пълноцветен печат 4×4.Брошурите са над 15 бр.брошури, евроинс, печат

Диплянките с две, три гънки  са  много подходящ начин за реклама, тъй като те  могат да бъдат раздавани  поотделно на всеки клиент и да привличат много по- бързо вниманието към предлаганата услуга. Дизайна на брошурите и изработката им е на изключително високо ниво, благодарение на професионалистите от „Райц 2“.

Брошурата за застраховки „Злополука“ на Евроинс  АД с размер в сгънат формат 100 x 210 е изработена с внимание към детайла. Лицето на всяка една брошура  е изготвено от професионалистите графични дизайнери на  „Райц 2“.

Във флаера за застраховка „Кибер орговорност“, дизайнът е иновативен и  изключително творчески. Тази застраховка на ЗД “Евроинс АД“  е предназначена за компании работещи в сферата  на информационните технологии, включително портали за електронна търговия, доставка или поддържане на софтуер.

Застраховката „Моето жилище“ на Евроинс, представлява имуществена застраховка за физически брошури, евроинс, печатлица с определен лимит за отговорност. Тази диплянка  ни предлага подробна информация за самата застраховка и срокът на договора, при който се сключва тя.  При застраховката на „Евроинс“ АД- помощ при пътуване в чужбина дизайнерите на „Райц 2“ чрез помощта на разнообразни шрифтове представят услугите тази застраховка .

В диплянката за застраховката  на „Селскостопански култури“ на ЗД „Евроинс“,АД дава информация за  модерните  решения срещу загуби на селскостопанските култури, насаждения и реколта от тях причинени , които с причинени от природни бедствия.

В брошуброшури, евроинс, печатрата на Евроинс, изготвена от  „Райц 2″ за „Каско на МПС“, застрахователите показват на своите клиенти какво е необходимо да се направи,за да се заяви претенция за получаване на застрахователно обезщетение след това.

С нестандартен дизайн и лого е брошурата изработена от „Райц 2“ за застраховката „ Животни, птици, риби и кошери с пчели“, на ЗД Евроинс АД.Когато я разгърнете  Вие се запознавате с основните застрахователни покрития срещу загуби при смърт или унищожаване на животни, птици, риби и кошери с пчели.

Доверете се на нашите професионалисти в изработката на брошури ,календари, листовки,тефтери. Те ще допринесат много за развитието на Вашия бизнес.

Брошури, един добър начин за реклама