Брандиране на офис на Застрахователно дружество Евроинс от Рекламна агенция Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 брандира офис на Застрахователно дружество Евроинс в Ловеч. Компанията предлага пакетни застрахователни продукти, покриващи широк спектър от рискове, които осигуряват комплексно застрахователно обслужване на клиентите. За офиса в Ловеч е изготвена светеща табела с надпис Euroins и логото на фирмата. За остъклените части на офиса е използвано перфофолио, което е предпочитано за бизнес помещения, поради способността му да намалява видимостта отвън и същевременно да не ограничава видимостта отвътре. Перфофолиото ограничава светлината в дадено помещение без да го затъмнява, а използването му и за брандиране го прави многофункционално и изгодно за употреба.

Офисът в Ловеч е брандиран в синьо и жълто – основните цветове на Евроинс, които го правят забележим и разпознаваем. По този начин всеки клиент ползващ услугите на дружеството може лесно и бързо да се ориентира и намери необходимото обслужване. Светещата табела подсилва ефекта и допълва цялостната визия на офиса.

Рекламна агенция Райц-2 разполага с модерно оборудване с което може да изпълни всеки един проект от дизайна до монтажа с различни видове PVC фолио. Райц-2 предлага брандиране на офиси, магазини, външни и вътрешни помещения. Агенцията предлага висококачествен широкоформатен печат върху различни видове винил за изготвяне на рекламни пана и рекламни конструкции. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат цялостен проект за визия на Вашия офис, магазин или работно помещение.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Zastrahovatelno

Брандиране на офис на Застрахователно дружество Евроинс в Ловеч