Брандиране на офис в Люлин на компанията за бързи кредити CrediHelp от Рекламна агенция Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 брандира офис на компанията за бързи кредити CrediHelp. CrediHelp е небанкова финансова институция, предоставяща бързи парични заеми. Компанията има разрешително от БНБ като финансова институция, регистрирана е като администратор на лични данни и притежава сертификат SSL  за гарантиране сигурността на информацията предоставяна онлайн. CrediHelp предлага гъвкави и адаптивни опции за отпускане на бърз кредит и контакт с клиентите.

За офиса в Люлин е изготвена табела от винил с логото на компанията и надпис „Потребителски кредити”. Основните цветове са в оранжево бяло и зелено. За горната част на стъклената витрина е подготвено фолио с висококачествен печат. Белите надписи върху оранжевия фон, представящи информация за предлаганите услуги, се открояват и привличат вниманието.  Основната част на стъклената витрина е брандирана с пясъкоструйно фолио на ленти, които са по-обемни в долната част и по-тънки в горната. Създава се ефект на постепенно матиране на стъклото, като по този начин се ограничава видимостта отвън, без да се затъмнява помещението. За офисът в Люлин преобладаващ е оранжевия цвят от рекламната визия на CrediHelp, който го прави забележим и разпознаваем. По този начин всеки клиент ползващ услугите на компанията може лесно и бързо да се ориентира и намери необходимото обслужване.

Рекламна агенция Райц-2 разполага с модерно оборудване с което може да изпълни всеки един проект от дизайна до монтажа с различни видове PVC фолио. Райц-2 предлага брандиране на офиси, магазини, външни и вътрешни помещения. Агенцията предлага висококачествен широкоформатен печат върху различни видове винил за изготвяне на рекламни пана и рекламни конструкции. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат цялостен проект за визия на Вашия офис, магазин или работно помещение.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

CrediHelp

 

Брандиране на офис на компанията за бързи кредити CrediHelp