Билборд рекламна кампания от Райц-2 за MAZDA и АУТО ИТАЛИЯ 

Рекламна агенция Райц-2 подготви и реализира билборд рекламна кампания за MAZDA и АУТО ИТАЛИЯ. Билбордовете са разположени на тунели на АМ Хемус, АМ Тракия, Дупница и след Благоевград. Рекламната кампания се състои в организирането на мащабна билборд реклама – от идейния проект, планиране на подходящото позициониране, до изработката и монтажа на отделните билбордове.

Билбордовете са един от най-старите и разпространени варианти за рекламиране с доказан ефект, особено когато става дума за реклама на автомобили. Ежедневно пътуващите по едни от най-натоваренте пътища в страната могат да видят красивите реклами на едни от най-популярните автомобили на Mazda и Alfa Romeo. Подредбата и позиционирането на билбордовете осигурява широк достъп до разнообразна и многобройна аудитория. Дизайнът на билбордовете е съобразен с рекламните кампании на Mazda и Alfa Romeo. Добре подготвената билборд реклама оставя запомнящи се впечатления и води до успешен резултат.

Рекламна агенция Райц-2 е с многогодишен опит във външната реклама и разполага със собствена национална мрежа от билбордове, което позволява внимателното планиране и избор на подходящите места за една ефективна рекламна кампания. Дизайнерският екип на Райц-2 може да предложи подходящ проект, съобразен с целите на клиента и отговарящ на спецификите на проектите за билбордове.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Ауто Италия

Билборд рекламна кампания за MAZDA и АУТО ИТАЛИЯ