Билборд рекламата – лесен начин за достигане до различни потребители с доказан ефект

В последните години билборд рекламата набира все повече популярност, въпреки конкуренцията на електронните медии. Доказано е, че външната реклама в някои случаи е по-влиятелна от други типове реклама. Билбордовете са един от най-старите и разпространени варианти за рекламиране с доказан ефект и разнообразие от креативни идеи. Ежедневно пътуващите, на територията на страната и в градовете, получават информация за различни нови продукти или услуги, промоции, нови заведения, места за посещаване, реклами на конкретни марки или предстоящи събития. Билборд рекламата не се ограничава в определени области – на практика на билборд може да се рекламира всичко.

Фактор Трейд е борса за строителни материали, която предлага цялостно и комплексно обслужване, свързано с консултиране, избор и доставка на строителни материали. Компанията умело използва билборд рекламата за привличане на нови клиенти. Билбордовете са ефективен канал за реклама с широк достъп да разнообразна и многобройна аудитория. Чрез Рекламна агенция Райц-2, която разполага със собствена национална мрежа от билбордове, Фактор Трейд рекламират предоставяните от тях услуги. Визиите са разработени от рекламните дизайнери на агенцията, като от страна А билбордовете са ориентирани към по-широк кръг хора, а от страна В са с професионално ориентирано послание по темата.  Добре направената билборд реклама с оригинална визия, оставя запомнящи се впечатления и води до успешен резултат. Посланията и пожеланията за празниците са отличен начин за присъствие в публичното пространство, напомняне за собствения бизнес и предизвикване на интерес в нови потенциални клиенти. Фактор Трейд, чрез празнични послания от билборд рекламните кампании, успяват да създадат собствена визия и настроение за празниците с незаменим запомнящ се ефект.

Рекламна агенция Райц-2 предлага висококачествен широкоформатен печат на различни видове винил за външна реклама. Дизайнерският екип на Райц-2 може да предложи подходящ проект, съобразен с целите на клиента и отговарящ на спецификите на проектите за билбордове. В съвременното забързано ежедневие, получаването на информация дори по време на пътуване може да бъде от значение за избора на конкретен продукт или услуга. Точно поради тази причина билборд рекламата е незаменимо и изпитано средство, което въпреки напредъка на електронните медии, никога няма да остарее.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Bilbord

Билборд рекламата – изпитано и незаменимо средство с доказан ефект