Билборд реклама от Райц-2 за популяризиране на Applaws – висококачествена храна за котки

Рекламна агенция Райц-2 подготви билборд кампания за популяризиране на Applaws – висококачествена храна за котки. Кампанията е поръчана от ветеринарна клиника. Applaws е известна марка, предлагаща разнообразни храни за домашни любимци. Applaws – сухата храна за котки е висококачествена самостоятелна храна с 80% съдържание на месо.  Храните на марката са богати на протеини, цитрусови екстракти, съдържащи природен витамин Е, натурални пробиотици и екстракт от боровинка.  Те не съдържат зърнени храни, оцветители, подобрители и консерванти, което ги прави изключително полезни за малките котета.

За популяризиране на храните с високо съдържание на месо, предлагани от Applaws, от Райц-2 са подготвени две основни рекламни визии, представящи най-търсените видове храни за котки. Дизайнът, подготвен от рекламните дизайнери на агенцията, е изключително оригинален и привлича вниманието. Акцентирано е върху хищната страна на котките, за които високото съдържание на месо е особено привлекателно. Надписът „Храна за хищници” оставя впечатления и се запомня лесно. Позициите на билбордовете са около гр. Кресна, Ябланица и Долни Дъбник до Плевен.

Рекламната кампания се състои в организирането на билборд реклама – от идейния проект, планиране на подходящо позициониране, до изработката и монтажа на отделните билбордове. Билборд рекламата си остава незаменимо и изпитано рекламно средство, а оригиналният дизайн е от основно значение за успеха на една рекламна билборд кампания. Дизайнерският екип на Райц-2 може да предложи подходящ проект, съобразен с целите на клиента и отговарящ на спецификите на проектите за билбордове.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Applaws

Билборд реклама за популяризиране на Applaws – висококачествена храна за котки