Цялостно брандиране от Райц-2 на камион на Чечосан – официален дистрибутор на Кнауф България

Рекламна агенция Райц-2 извърши цялостно брандиране на камион на Чечосан – официален дистрибутор на Кнауф България ЕООД. Чечосан е съвременен хипермаркет за строителни материали с европейски стандарти, който отговаря на повишените изисквания на клиентите. Компанията притежава обекти на територията на Девин, Мадан и Рудозем. Предлаганите артикули са над 40 000 вида, разделени в категории – Строителни материали, В и К, Баня и санитария, Инструменти и железария, Градински център и Интериорни настилки, Спортни стоки, Велосипеди, Автопринадлежности, Електрически материали, Осветителни тела, Бои и декорация – всичко, което е необходимо за вътрешното обзавеждане и оборудване.

За покривалото на камиона е използван специален винил, чрез заварка по индивидуални размери, от който се правят ТИР-покривалата. Материалът е промазан с PVC полиестерен текстил (синтетичен брезент), който допринася за повишената устойчивост и плътното прилепване на покривалото към конструкцията.

Дизайнът е изключително впечатляващ и отговаря на актуалната визия от продуктовата гама на Кнауф България. Рекламните дизайнери на Райц-2 са представили свежа и запомняща се визия, която привлича вниманието. Ефектът е впечатляващ с ясно послание, което е от особено значение за постигане на рекламната цел.

Рекламна агенция Райц-2 предлага брандиране на автомобили и камиони с цялостно планиране и изготвяне на атрактивен дизайн. Агенцията предлага качествен широкоформатен печат и рязано фолио за различни приложения – от брандиране на витрини и автомобили, до обемни букви и стикери.  Експертите от агенцията могат да предложат подходящ вариант за изпълнение на Вашите желания, в зависимост от поставените цели. Индивидуалният подход и професионалното отношение гарантират успешен резултат.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

kamion

Цялостно брандиране на камион на Чечосан – официален дистрибутор на Кнауф България