Ценова листа за Baustroff+metall – бързо и качествено от Рекламна агенция Райц-2 

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати ценова листа за Baustroff+metall. Ценовата листа е формат А4, 12 стр. пълноцветен дигитален печат.

Baustroff+metall е търговско дружество, специализирано в областта на довършителните работи и сухото строителство. Фирмата е част от австрийския концерн Baustroff+metall, който предлага висококачествени стоки и услуги в 86 филиала в Европа.

Дизайнът на ценовата листа е практичен и удобен с висококачествени изображения, даващи възможност подробно да бъдат разгледани предлаганите материали. Посочените размери и цени са представени в табличен вид и са удобни за преглед. На първата страница, в горния ляв ъгъл, е поставено логото на Baustroff+metall в тъмносин цвят и данните на фирмата за контакт. При проектирането на подобни материали е необходимо оптимално съчетание между качествен и оригинален дизайн, който да рекламира фирмата и практична подредба на предлаганите стоки и услуги с цел достигане до повече клиенти.

Рекламна агенция Райц-2 предлага експресни поръчки дигитален печат с високо качество, а рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат варианти за дизайн на различни рекламни материали.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

 

Cenova_lista

Ценова листа за Baustroff+metall