Картички за 3М във връзка с международната награда за най-етична компания в света за 2017 г.

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати картички за 3М по случай четвъртата им поредна награда за най-етична компания в света. 3М е международна фирма, използваща иновативни решения и нови технологии  в различни сфери на икономиката – здравеопазване, енергетика, автомобилна индустрия, безопасност, комуникации, транспорт и др за подобряване качеството на живота. Фирмата се радва на световна репутация като етична и спазваща закона компания, която прави бизнес с безкомпромисна честност и почтеност. 3М е с високи критерии за качество и изисквания за отговорност, не само към служителите си, но и към всички бизнес партньори. Фирмата има специален Кодекс на поведение, който е с по-висок стандарт, отколкото изисква законът и служителите им трябва да го спазват.

За 2017 г. 3М за четвърти пореден път беше призната от Ethisphere Institute за най-етична фирма в света. Наградата е повод за гордост и утвърждаване на постигнатите резултати от дългогодишният ангажимент на компанията – да прави бизнес по правилния начин. Този принцип е истински пример за съвместимостта между реалното развитие и коректните отношения. Наградата е резултат от съвместните усилия на служителите от фирмата навсякъде по света.

С истинска признателност към колективните усилия на всички служители в компанията, от 3М са подготвили оригинални картички по случай получаването на международната награда. Картичките са изготвени от Рекламна агенция Райц-2. Разпечатени са върху картон 300 гр. МАТ, дигитален пълноцветен печат. Картичките са с размер 20/29,5 см. с един биг по средата. Посланието на фирмата е представено от двете страни на картичката, като дизайнът е съобразен с възможността тя да бъде поставяна в изправено положение. Рекламна агенция Райц-2 предлага цялостни решения в печатната реклама, а  професионалистите от агенцията могат да предложат варианти за дизайн в съответствие с поставената цел.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

3M_nagrada

Утвърден авторитет за 3М и четвърта поредна награда за най-етична компания в света