Табели от Райц-2 за Министерството на регионалното развитие и благоустройство  

Рекламна агенция Райц-2 достави 3 вида табели за Министерството на регионалното развитие и благоустройство. Табелите са от златен еталбонд с директен печат върху тях, при който е използван 5-ти бял цвят. Технологията се използва за директно нанасяне на изображенията върху плоски повърхности. Опцията за печат с бяло мастило предлага разнообразни възможности за регулиране наситеността на цветовете и качествен печат върху тъмен фон.

Дизайнът на табелата за Дирекция „Управление на териториалното сътрудничество” на МРРБ е съобразен с основната визия и изискванията на министерството. В най-горната част е позициониран гербът на Република България, чийто цветове се открояват на златистия фон. Матовата повърхност на основата подчертава тъмните надписи.

Рекламна агенция Райц-2 предлага изработване по поръчка на различни видове табели за външна реклама, както и доставка чрез куриерски услуги до всяка точка на страната. Експертите от агенцията могат да предложат подходящ вариант и материали за изпълнение, включително проект на визия. Благодарение на модерното оборудване с което разполага, агенцията може да изпълни всеки проект в зависимост от желанието на клиента и поставените цели.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

regionalnoto razvitie

Табели за Министерството на регионалното развитие и благоустройство