Детска книжка „Стъпчици” изготвена от Рекламна агенция Райц-2  

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати с много любов, красива книжка за децата със заглавие „Стъпчици”. Авторката Веси Бахчеванска е подготвила няколко интересни и забавни разказчета с поучителен характер. Заглавието на книжката подсказва желанието на авторката да доближи детското въображение, детските мисли и чувства и чрез геройте от разказите да преживеят заедно, стъпка по стъпка, събития от реалния живот. Илюстрациите към книжката са на младата и талантлива художничка Алая Цанова. Художничката умело е представила емоциите на геройте, образите са ярки и живи, сякаш всеки момент ще излязат от книжката.

Луксозното издание на детската книжка „Стъпчици” е прекрасен жест за всички, които обичат да четат приказки, малка стъпчица за завръщане към книгите в днешния свят на мобилни телефони и компютри. Рекламна агенция Райц-2 подкрепя всяка подобна инициатива, която насърчава към добри постъпки и носи радост. „Стъпчици” е прекрасен подарък за децата, стимул да се развиват и творят. Такива подаръци трябва да има повече, както повече трябва да бъдат красивите неща в живота на всяко дете. Всяка стъпка към утвърждаването на положителни обществени ценности е основа за изграждането на пълноценни личности със собствено място в обществото.

За екипа от Райц-2 разбирането на рекламата е не само като бизнес, но и като призвание. Това е един от основните фактори при определяне на бъдещите приоритети на агенцията. За създаването на истински красиви неща се изисква влагането не само на умения, но и на чувство, а това е пътят на изкуството.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Stupchici

С обич към децата – детска книжка „Стъпчици”