Самозалепващи стикери от Рекламна агенция Райц-2 за CK GROUP INDUSTRY

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати самозалепващи стикери с различен размер за CK GROUP INDUSTRY. Фирмата предлага на пазара различни видове помпи – потопяеми, дозиращи, винтови, както и сервизни услуги за видовете помпи, лека строителна техника, перфоратори, резачки за дърва, хеликоптери за бетон и др. CK GROUP INDUSTRY е утвърдена марка, предлагаща качествени услуги на изгодна цена. Продуктите на фирмата са с широко приложение в строителството, минното дело, промишлеността и селското стопанство. Модерните технологии, използвани от компанията, съответстват на изискванията за опазване на околната среда и същевременно дават на фирмата висока конкурентноспособност.

Стикерите изработени от Райц-2 за CK GROUP INDUSTRY са дигитален печат върху PVC фолио. Дизайнът е изключитилно оригинален с акцент върху иновативните решения в технологиите. Цветовете са в синьо и черно. Надписите са в бял цвят, изпъкващ върху черния фон, което дава възможност да бъдат забелязани отдалеч. Различните размери на стикерите ги правят приложими за разнообразни цели, а самозалепващото PVC фолио позволява бърз и лесен монтаж.

Рекламна агенция Райц-2 предлага изработването на различни рекламни надписи и табели, брандиране на стъкла и витрини и брандиране на амтомобили. Идеите на дизайнерите от агенцията създават впечатляващи визии и запомнящи се решения в рекламата.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Stikeri

Самозалепващи стикери за CK GROUP INDUSTRY