nachalna stranica site-raitz

В много браншове сайтът има за цел само да представи фирмата в интернет пространството. Но когато става въпрос за хотел или ресторант, се очаква от фирмения сайт да привлече клиента и към физическо посещение.

Тук трябва да бъдем много прецизни в избора на функционалност – да съществува опция за онлайн резервация, освен обратната връзка, а понякога и създаване на допълнителни форми за онлайн заявки.

Един от последните проекти на МедияШоп.БГ и Райц-2 е сайта на Хотел Ела на Боровец.

Сайтът се характеризира със своята богата информативност – реализирани са над 60 страници съдържание, на три езика.

Началната страница е с частичен фон, показващ красотата на нашата природа, като в средата са разположени теми, на които клиента иска да се наблегне. Визията позволява панорамност и усещане за свобода и дълбочина, като не се пренебрегва и привличането на вниманието на потребителя върху дадени опции. За улеснение, над менюто е разположен бутон за резервации. Постигната е бърза навигация към крайната цел – резервацията, във всеки един момент на посещение в сайта.

Какво е интересно и в допълнение към стандартните форми за резервации – това е формата за поръчка на трансфер.

Много добре са представени възможностите за зимен и летен туризъм. При страницата с летен туризъм всяка опция е представена със снимка и текст описващ маршрута и цените, реализирани в две колони. Посочени са телефоните и контактите на спасителните служби, както и работното време с цени на лифта в Боровец.

В менюто “Галерия” потребителя може да се запознае с интересни туристически обекти в България, Рила, Боровец и София. Интегрирани са карти на Рила и Боровец. Клиента във всеки един момент може да се запознае с актуалните атмосферни и метеорологически условия на Боровец от интегрирани изображения на уеб камера.

С обстановката на хотела, стайте и ресторанта, клиентите биват подканени да се запознаят и от 360° изображения интегрирани в съответните страници.

Като заключение може да се каже, че се получи един съвременен сайт, изцяло с отзивчив дизайн, запленяващ с чистите и ясни цветове от природата на нашата родина.

Насладете се, а може и на живо!

nachalna stranica site-raitz-3

Сайт с класическа визия и функционалност