Рекламни брошури от Райц-2 за хотел Ела

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати рекламни брошури за хотел Ела.

Хотел Ела се намира в идеалния център на курорта Боровец до самата станция на лифта за Ястребец и връх Мусала, на 300 м. от ски влековете. Хотелът е отворен целогодишно, като предлага идеални условия за почивка, обучения, тийм билдинг. Хотелът разполага с ресторант, фитнес, сауни, парна баня, зона релакс, интернет клуб, детски кът, ски гардероб, вело гардероб, футболно игрище на малки врати, паркинг. За организиране на мероприятия хотел Ела разполага с три конферентни зали с капацитет до 100 места, с озвучителна уредба, флипчарт и екран. За удобство на гостите се допускат и домашни любимци.

Рекламните брошури за хотел Ела са с атрактивен дизайн, представящ едновременно красотата на планината и удобството на предлаганите от хотела услуги, което предоставя на гостите идеалната възможност за съчетание на спорт и почивка. Включената информация се допълва от качествени изображения с наситени свежи цветове. Брошурите са изключително представителни и привличат вниманието, като основният акцент е върху сполучливото изображение върху началната страница, представящо сградата на хотела в зимни и летни условия. На последната страница е представена карта на курортния комплекс Боровец с местоположението на хотел Ела.

Рекламна агенция Райц-2 предлага цялостни решения в печатната реклама, а  професионалистите от агенцията могат да предложат варианти за дизайн в съответствие с поставената цел. Агенцията предлага висококачествен офсетов печат и експресен дигитален печат. Райц-2 е с дългогодишен опит в печатната реклама, като основната цел е отлично качество на изгодна цена.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Hotel_Ela

Рекламни брошури за хотел Ела