Рекламни брошури за училище St. George International School & Preschool от Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати рекламни брошури за училище St. George International School & Preschool. St. George International School е училище, което  съчетава най-доброто от британската и българската образователни системи. Училището се развива и предоставя висококонкурентно образование на своите ученици, с възможност да продължат своето обучение в избран от тях елитен международен университет.  В St. George се обучават деца от 2 до 19 години. Изграждат се личности с богата обща култура, ориентирани в динамично променящия се съвременен свят, с отговорно и активно гражданско поведение. Училището е регистрирано към Министерството на образованието на Великобритания със статут на International school и става член на COBIS (Council of British International Schools – Съвет на британските международни училища). Преподавателският състав се състои от професионалисти, обичащи децата и отдадени на работата си. Модерната и представителна сграда, с която разполага училището, утвърждава вече изградения имидж за предоставянето на висококачествено и резултатно обучение.

Рекламните брошури са във вид на дипляна с размер 62/23 см и са разпечатени върху хартия 200 гр. двустранен мат ламинат с три успоредни бига. Дизайнът представя училището в светлината на модерна образователна институция с традиции и международен авторитет. Включената информация се допълва от качествени изображения с наситени свежи цветове. Брошурите са изключително представителни, привличат вниманието и акцентират върху основната мисия на училището – качествено висококонкурентно образование, което дава възможност на завършилите да продължат своето обучение в елитни международни университети.

Рекламна агенция Райц-2 предлага цялостни решения в печатната реклама, а  професионалистите от агенцията могат да предложат варианти за дизайн в съответствие с поставената цел. Агенцията предлага висококачествен офсетов печат и експресен дигитален печат. Райц-2 е с дългогодишен опит в печатната реклама, като основната цел е отлично качество на изгодна цена.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Broshura

Рекламни брошури за училище St. George International School & Preschool