Рекламна билборд кампания от Райц-2 за Luxplast – прозорци за нискоенергийни къщи   

Рекламна агенция Райц-2 подготви и реализира рекламна билборд кампания за Luxplast и техните предложения на прозорци за нискоенергийни къщи. Luxplast е фирма, специализирана в производството и монтажа на PVC и алуминиеви прозорци, фасади и покривни конструкции, стъклени витрини и зимни градини. Компанията използва профилите на KÖMMERLING (Германия) за производството на PVC дограма. Дружеството разполага със собствена производствена база и отлична организация. Предлаганите продукти са с високо качество, а монтажът е поверен на обучени специалисти. Екипът на фирмата предлага необходимата информация и подходящо проектно и ценово решение.

Рекламната кампания се състои в организирането на мегаборд реклама – от идейния проект, планиране на подходящото позициониране, до изработката и монтажа на отделните мегабордове. Рекламните съоръжения са с размери 8/4 м., разположени на околовръстен път Люлин, АМ Тракия и до язовир Искър. Подредбата и позиционирането на билбордовете осигурява широк достъп до разнообразна и многобройна аудитория. Дизайнът е съобразен с визията на предлаганите от Luxplast продукти, без излишни подробности, като основната информация е ясно забележима. Добре подготвената билборд реклама оставя запомнящи се впечатления и води до успешен резултат.

Рекламна агенция Райц-2 е с многогодишен опит във външната реклама и разполага със собствена национална мрежа от билбордове, което позволява внимателното планиране и избор на подходящите места за една ефективна рекламна кампания. Дизайнерският екип на Райц-2 може да предложи подходящ проект, съобразен с целите на клиента и отговарящ на спецификите на проектите за билбордове. Оригиналният дизайн е от основно значение за успеха на една рекламна билборд кампания, а билборд рекламата си остава незаменима и изпитано рекламно средство.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Prozorci

Рекламна билборд кампания за елегантните прозорци на Luxplast за нискоенергийни къщи