Реклама за „ЗД Евроинс” АД, „ПОД Бъдеще” АД и Mentalist от Райц-2 във връзка с откриването и провеждането на международната конференция TED 2017  

На 25, 26 и 30 април в Sofia Ring Mall бяха излъчени три сесии от годишната международна конференция TED 2017. TED (на английски: Technology Entertainment and Design) е световна поредица от конференции, собственост на частна фондация с нестопанска цел, създадена, за да популяризира „Идеи, ценни за разпространяване“.

Мисията на TED звучи по следния начин:

Ние страстно вярваме в силата на идеите, за промяна на нагласите, животът и в крайна сметка, светът. Така ние строим тук прозрачна къща, която предлага безплатни знания и вдъхновение от най-вдъхновените мислители в света, а също и една общност от любопитни души, ангажирани с идеи и с грижа за другите.

TED_2017

Конференцията се провежда всяка година в САЩ. В нея участват множество известни и популярни личности – политици, известни бизнесмени, дизайнери, артисти, музиканти и др., с представянето на идеи, които са важни за цялото човечество. Идеите се представят на достъпен език в рамките на 18 минути.

TED конференцийте са много популярни, а записите на изказванията в сайта на TED са гледани от над 1 млн. потребители. Поради тази причина в различни страни се провежда излъчване на откриването на конференцията и нейните сесии. В България, тази година, домакин беше Sofia Ring Mall, където бяха излъчени три от сесиите на TED 2017: The Future You. Всяка прожекция беше придружена от коктейл с интересни личности и раздаване на различни подаръци.

Рекламна агенция Райц-2 подготви рекламни и презентационни материали за дружествата „ЗД Евроинс” АД и „ПОД Бъдеще” АД, с чиято подкрепа се организира мероприятието. Във всяка от залите бяха поставени логата на двете дружества – на редовете и в пространството под екраните. Поставени бяха и ролбанери, представящи услугите предлагани от дружествата. При подготовката и поставянето на материалите служителите от Райц-2 се справиха бързо и качествено. Презентирането на „ЗД Евроинс” АД и „ПОД Бъдеще” АД беше на необходимото ниво – привличащо вниманието на посетителите, без да се натрапва.

TED5

Специално внимание предизвикаха оригиналните подаръци от Mentalist –  глобална корпорация, провеждаща изследвания и тренировки, тестващи човешкият мозък при различни стресови ситуаци. Подаръците бяха под формата на ваучер за участие в игрите на Mentalist, с интересен вид – сгъната на две продълговата форма, вързана с панделка. Вътре, свита на руло, беше поставена листовка, представяща предлаганата от „ЗД Евроинс” АД – Кибер застраховка. Дизайнът на ваучерите и отпечатването им бяха подготвени от рекламна агнеция Райц-2. Решението е изключително подходящо за събитие като конференцията TED, предвид насоката на самата конференция и идеята на Mentalist да даде възможност на хората да проявят, своето въображение и находчивост.

Vaucher

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Реклама за „ЗД Евроинс” АД, „ПОД Бъдеще” АД и Mentalist във връзка с международната конференция TED 2017