Рекламни стикери за Knauf от Райц-2 по случай 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост 

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати рекламни самозалепващи се стикери за Knauf – производител и доставчик на продукти в сферата на строителството. Стикерите са по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май. Knauf България ЕООД е създадена през 1993 г. като дъщерно дружество на австрийската Knauf GmbH и предлага изключително богата гама от продукти в съвременното строителство – от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите. Продукцията е с качество на световно ниво.

За по-празнично настроение в Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост от Knauf са подготвили специални стикери за своите продукти. Стикерите са офсетов печат с гланц. Върху стикера е изобразена разтворена книга с букви от азбуката и логото на Knauf върху син фон. В долната част на стикера от компанията честитят празника на всички свои клиенти и партньори. Идеята е изключително свежа и оригинална. Отбелязването на празника на българската просвета и култура от фирма в строителния сектор е опит за запазване на българските традиции и утвърждаване на българските ценности. Празнично настроение с Knauf и предложение за ново начало с продуктите на фирмата.

Рекламна агенция Райц-2 предлага голямо разнообразие от тематични рекламни сувенири и материали с които може да изненадате Вашите клиенти и партньори. Оригинални дизайнерски решения и подаръци могат да направят Вашето тържество уникално и запомнящо се.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Knauf

Празнично настроение за 24 май