Рекламна агенция РАЙЦ-2  подготви  рекламни материали за събора в община Самоков. Празникът се чества вече поредна година и за пореден път се обръщат към нашите услуги. Благодарни сме и за доверието.

Народният събор „Магията на Рила планина“ е едно от най-големите събития в Боровец и региона през целия летен сезон. Тази година празникът ще се проведе между 5 и 7 юли и за пореден път ще събере в подножието на най-високата българска планина любители на българския бит и култура. По традиция празникът събира на едно място музиканти, танцьори и изпълнители на българската народна музика, майстори занаятчии, билкари, художници, скулптори, гост изпълнители и любители на българските обичаи и традиции.

За случая, сме отпечатали шапки и химикалки с надпис Магията на Рила планина и община Самоков, на зелени и червени еко химикалки съответно с червен и зелен цвят. Така също ни поръчакаха и зелени шапки с бял надпис Магията на Рила планина и шевица на нея, вплела във себе си кода на българските традиции.

Изработени е и отпечатани са билборди с размери 4х3м и 8х2м изобразяващи подредени асимитрично огледала,  отразяващи  Рилските езера на фона на облаци и изписано Магията на Рила планина – Боровец и Boro Rock и датите на предстоящите събития там.

Пълната програма на събитията можете да откриете на посочения сайт  www.borovets-bg.com

Отпечатани са и грамоти за участниците в различните подраздели на хартия 300мат с размери 30,5х22см.

Екипът ни се отнесе с внимание и прагматичност към всеки детайл и условия поставени от клиента.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Подготвени рекламни материали за община Самоков – Магията на Рила планина